Безкоштовна бібліотека підручників



Робоча книга вихователя групи продовженого дня

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАКАЗ


09.04.2003 № 220

Про заходи, пов´язані з прийняттям Закону України «Про Державний Гімн України»

У зв´язку з прийняттям Закону України «Про Державний Гімн України» (№602-IV)

НАКАЗУЮ:

1. Міністерству освіти Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам навчальних закладів до 1 травня ц.р — забезпечити вивчення педагогічними працівниками, учнями та студентами тексту Державного Гімну України та розміщення його на стендах державної символіки в усіх навчальних закладах.

2. Відповідно до статті 2 Закону України «Про Державний Гімн України» (№602-IV) урочисті заходи загальнодержавного значення у всіх навчальних закладах та наукових установах розпочинати і закінчувати виконанням Державного Гімну України.

3. Департаменту розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти (Романенко В.П.), департаменту розвитку професійно-технічної освіти (Томашенко В.В.), департаменту вищої освіти (Болюбаш Я.Я.) спільно з Науково-методичним центром середньої освіти (Завалевський Ю.Г.), Науково-методичним центром професійно-технічної освіти (Судаков Є.М.), Науково-методичним центром вищої освіти (Левківський К.М.) до 1 серпня 2003 р. підготувати інструктивно-методичні матеріали щодо врахування положень Закону України «Про Державний Гімн України» (№602-IV) при організації навчально-виховного процесу в закладах освіти.

4. Науково-методичному центру середньої освіти (Завалевський Ю.Г.), Науково-методичному центру професійно-технічної освіти (Судаков Є.М.), Науково-методичному центру вищої освіти (Левківський К.М.) внести відповідні корективи до рукописів підручників та навчальних посібників, у яких передбачено друкування тексту Гімну України.

5. Головам предметних комісій Науково-методичної ради з питань освіти, Методично-видавничому центру організації випуску та доставки освітянської літератури (Харламова Т.Б.) довести до відома авторів та керівників видавництв про необхідність внесення коректив до існуючих та передбачення у новостворюваних підручниках та навчальних посібниках у зв´язку із затвердженням тексту Гімну України.

6. Контроль з виконанням наказу накласти на Державного секретаря Журавського B.C.

Міністр В.Г. Кремень



|
:
Історія педагогіки: курс лекцій
Робоча книга вихователя групи продовженого дня
Педагогіка вищої школи
Дидактика